da,dobra ideja...mada ja i dalje ostajem za mojom(Marko je ponovio koja je).Mozda vama malo deluje sve to sa Kolom glupo zbog Kupidona,ali zamislite da Kol bude potpuno dobar(bez mracnih,skrivenih tajni) i da budu prijatelji!!!Mislim,on se nje ni n seca,sto je dobro,a ona voli Kupidona,tako da bi to sa kolom bilo bas lepo.
Prue bi mogla da ih posecuje kao duh,da ne budu tako distancirane od nje,a ona da im pomogne u vezi ubijanja svih demona!!!
Piper i Leo...volela bih da ih vidim(zapravo oni i jesu tako zavrsili) zagrljenje sa svojom decom,i sa malim izmenama...da se Leu vrate moci belosvica i da on cini dobro(ne u smislu cuvanja vestica,nego cuvanja ljudi) i volela bih da se vrati Kris da vidi da je sve ispalo kako treba i dobro...da ozivi i vrati se u svoje vreme,u buducnost,gde i pripada
Za Paige i njenog policajca...pa za njih nemam nikakvih izmena
a da na kraju Carobnice i njihovi preci(kao duhovi) i ostatak ekipe kao se uslika zajendo,ali da duhovi ostanu na slici kao zivi ljudi od krvi i mesa i da tako bude okacena jedna velika fotogarfija na zidu...