| Kraj - preboleli ili ne? | |
|
+8Emily_Piper Michael Mylosh Halliwell Jana012 Leptircxe Charmed-p3fan ~JokaPruasta~ ~GaTiTa~ReBuLeRa~ T I K S I :) 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Kraj - preboleli ili ne? Čet 19 Jul - 1:39 | |
| Ok ljudi kraj serije je dosao i prosao Nema vise.. Da li ste preboleli? Ja jesam odavno Iskreno i bolje sto se ovako zavrsilo.. Ko zna moglo je skroz drugacije da bude i gore.. Mogle su jos 100 ep da snime a da ima totalno popularnost opadne.. Sto kaze moj deda - kad je najsladje trea prekinuti I ja se slazem.. Barem ces imati lepu uspomenu | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Čet 19 Jul - 1:42 | |
| ma da, i iskreno, dosta sam se ohladila. narawno, ono najljepshe josh uwijek chuwam i chuwacu | |
|
| |
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Čet 19 Jul - 2:14 | |
| I ja se bas ohladila.. I bolje.. Hocu da cuvam charmed kao nest extra da nastavim sa paljenjem mozda bih nesti i sje*ala | |
|
| |
~JokaPruasta~ ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Čet 19 Jul - 3:00 | |
| Kraj-nije me ni "boleo" Ali nisam prebolela sxto su ubili Prue... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Pet 20 Jul - 3:30 | |
| preboli Joko,preboli | |
|
| |
Charmed-p3fan ~ Phoebe's fan~
Broj poruka : 154 Godina : 32 LoKaCiJa: : ChaRmEd ForUmI hObI: : Charmed PrAwO ImE: : Aleksandar Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Sub 21 Jul - 11:14 | |
| Kraj sam preboleo,mada mi je bas zao zato sto se zavrsila!Bilo bi bolje da su snimili bar jos 2 sezone! | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Sub 21 Jul - 12:25 | |
| pa ja mislim da ne bi. jer bi mnogima dosadila. mislim da su rekle swe shto su imale da kazhu, i da su snimali bar jednu epizodu wishe to bi bilo wetj swe ponowljeno...po mom mishljenju... | |
|
| |
Leptircxe ~Ona sxto cxacxka po Admin Panelu~
Broj poruka : 104 Godina : 30 LoKaCiJa: : Beograd hObI: : Web Grafika PrAwO ImE: : Ana-Leptiric Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Sub 21 Jul - 13:40 | |
| Ja nisam ni primetila da je serija prestala.
Bilo je lepo dok je trajalo,ali kraj je dosao,i nema sta. Dzabe plakati za onim sto je proslo. | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Sub 21 Jul - 14:18 | |
| - ~GaTiTa~ReBuLeRa~ ::
- pa ja mislim da ne bi. jer bi mnogima dosadila. mislim da su rekle swe shto su imale da kazhu, i da su snimali bar jednu epizodu wishe to bi bilo wetj swe ponowljeno...po mom mishljenju...
slazem se sa Wjecky | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Ned 22 Jul - 2:11 | |
| - Charmed-p3fan ::
- Kraj sam preboleo,mada mi je bas zao zato sto se zavrsila!Bilo bi bolje da su snimili bar jos 2 sezone!
Ti si puko!! Znas da su za te dve sezone mogle da budu izbacene sa WB, da naprave takvo sra*e.. I ko zna sta jos.. Bolje ovako..... | |
|
| |
Michael Mylosh Halliwell ~ Andjeo Zawodnik =) ~
Broj poruka : 214 Godina : 37 LoKaCiJa: : Požarevac Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Sre 25 Jul - 14:09 | |
| Pa ovako... Mogu reci da mi je bilo tesko kada sam odgledao poslednju sezonu... Osetio sam kao da je jedan deo mene nestao... Ali sam preboleo to time sto sad imam sve epizode... hehe.. Uvek cu se rado secati ove serije i moci cu da je odgledam kad god to pozelim... Nikako nisu smeli da snimaju vise.... Ovo sto su snimili je bilo dovoljno.... Svaka nova prica bi bila izlizana i ne bi vise bilo interesantno... mozda nama, ali u americi nikada ne bi prosla tako da bolje je ovako | |
|
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Uto 31 Jul - 2:06 | |
| pa ovako...meni je bilo jako jako jako zeznuto sve to...
evo i zasto
1.zato sto su meni prekinuli konatk(a tad nisam net) sa charmed serijom u 6.sezoni i onda sma ja znala da ima jos,i toliko mi bilo krivo sto vishe nemada se daje dasam cak i plakala-i to ne jednom,vec vishe puta 2.zato sto uopste nisam imala niti znala sta se deshavalo u tim narednim epizodama a taaaako me znaimalo 3.kad sam odgledala zadnju epizodu,bilo mi malo sve cudno...odjendom prekinem u 6.sezoni i vratim na kraj osme...ne zna msta je bilo,ne znam nista,tako da me nije ni dirnulo,jer da sam bila u toku i dasam znala sta se deshavalo verovatno bih josh plakala...ovako,kraj je extra uradjen i lep je,ali ja samo pomalo znam sta je bilo izmedju tih sezona,i onda... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Ned 5 Avg - 0:44 | |
| Ja sam skoro gledala i uvek se smejem kad gledma tu ep Pogotovo ono UCNLE COOP Nemam volje da placem Serija mi je bila vrh.. Moji roditelji najbolje znaju koliko sam bila opsednuta.. I sad sam (evo upravo snimam slike glumaca,planiram da nabavim seriju i sl) i stojim pri tome da me je kraj iskreno mnogo povredio.. Ali ipak jendom je morao da dodje i taj kraj | |
|
| |
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Ned 5 Avg - 1:30 | |
| da,ali deluje jako cudno...ja znam da kad je bila mislim...4.sezona razmisljalasam kako li ce biti na kraju...i sve mislim-nece uskoro kraj,tek je 4.sezona...ali u stvari,vremej e proletelo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Ned 5 Avg - 1:57 | |
| Da slazem se:) Ja sam uvek bezala od tog kraja.. Kad sam cula da je osma sez posl samo da se sto duze snima i sl | |
|
| |
Krischarmed ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 7 Godina : 30 hObI: : charmed PrAwO ImE: : Kristijan Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Pet 17 Avg - 17:42 | |
| Krivo mi je sto se nije vratila Prue | |
|
| |
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| |
| |
Krischarmed ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 7 Godina : 30 hObI: : charmed PrAwO ImE: : Kristijan Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Pet 17 Avg - 23:40 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Sub 18 Avg - 0:28 | |
| Ox pa to je jako lose salim se naravno a sta mislis kako bi bilo da su ubacili Pru_ koja bi njena uloga bila? moc cetvorke? xmm zvuci malo glupo zar ne? | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Sub 18 Avg - 0:29 | |
| da! ipak je trojka,trojka...sa ili bez prue,ali cetvorka vec ne | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Sub 18 Avg - 17:48 | |
| Na kraju krajewa,one i jesu cxetiri sestre...Tako da je to wisxe Power of four... | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Ned 19 Avg - 21:12 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Pon 20 Avg - 0:02 | |
| Ax pa mozda jesu ali seti se da je znak na knjizi pokazivao 3... xmm ne bi to tako lagano bilo.. pa pogledajte nije to tako lagao - mislim buum i Pru je tu.... Xmm ne ide to tako.. Treba se smisli prica i to ne ono da ju je neko oziveo i sl.. To je prica za decu mora nesto jako dobro... ali eto kao sto vidite Pru nema,serija je gotova i gotovo :D:D | |
|
| |
Charmed_Nikola ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 9 Godina : 30 hObI: : Charmed PrAwO ImE: : Nikola Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Uto 18 Dec - 22:04 | |
| Slazem se ! Ja sam odavno preboleo Kraj .Ali bi mogli da nastave seriju jos jednu sezonu pa da ubace Pru i da zive svi srecno zajedno!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? Pon 31 Dec - 0:36 | |
| Ne,bolje je owako.To bi suvishe lichilo na bajku i sretjan kraj.Mislim i owako je bio sretjan,ali bio bi previshe savrshen da se i ona vratila. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kraj - preboleli ili ne? | |
| |
|
| |
| Kraj - preboleli ili ne? | |
|