~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: ~Komentari~ Čet 19 Jul - 12:14 | |
| da li wam se swidjela 6 sezona? | |
|
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Pet 20 Jul - 1:46 | |
| Zanimljiva je U pocetku Krisa uopste nisam gotivila (on dolazi u ovoj sezoni,tako?) Ali sad mi Krivo Iskreno jako je sladak | |
|
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Pet 20 Jul - 11:54 | |
| owo je moja omiljena sezona. pored toga shto su frizure wrh, kao i cijeli outfit zanimljiwe su epizode, tema cijele sezone je wrh, chris je mmmmm, mnogo je zanimljiwih gostiju, kao i poznatih glumaca...swe mi je nekako sawrsheno a specijalni efekti su najbolji u owoj sezoni (owo je i najplacenija sezona u cijeloj seriji)... | |
|
Michael Mylosh Halliwell ~ Andjeo Zawodnik =) ~
Broj poruka : 214 Godina : 37 LoKaCiJa: : Požarevac Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 25 Jul - 14:04 | |
| Strava... Ja volim sve sezone... sve one imaju svoju draz... ali 6. je svakako posebna | |
|
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Uto 31 Jul - 2:00 | |
| tacno!!!!Pogotovu zato sto sam nju poslednju gledala..........eee ta je bila meni ubedljivo naj | |
|
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Ned 5 Avg - 0:37 | |
| Nisam znala da je ovo najvise placena Xe xe xe Jel u ovoj sez fibi imala onog slatkisa? Onog sa kim je isla u Hong Kong | |
|
Stele G ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 31 Godina : 33 hObI: : Gledanje filmova,slusanje muzika,skupljanje slicica od Cari PrAwO ImE: : Stefan Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: ~Komentari~ Ned 13 Jul - 1:49 | |
| 6 sezona je fenomenalna,tad kad sam je gledao 2004 god.mislio sam da ce biti poslenja a snimili su i 7 sezonu.Super su epizode,napetije,opasniji demoni,komplikovanije.Pejdz mi je tu prelepa sa Plavom kosom(bolje joj stoji nego smedja)Inace do ove sezone sam i gledao Cari | |
|