| ~Komentari~ | |
|
+5Marko ~JokaPruasta~ ~GaTiTa~ReBuLeRa~ Michael Mylosh Halliwell Emily_Piper 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: ~Komentari~ Uto 17 Jul - 14:56 | |
| ovde nam je dozvoljeno da je komentarisemo...
Poslednji izmenio dana Sre 18 Jul - 15:32, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Michael Mylosh Halliwell ~ Andjeo Zawodnik =) ~
Broj poruka : 214 Godina : 37 LoKaCiJa: : Požarevac Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Uto 17 Jul - 15:16 | |
| Naravno | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Uto 17 Jul - 23:57 | |
| chega? 1 sezonu? ako je to onda owako: narawno, swaki9 pochetak je tezhak. po meni, za owu seriju josh tezhi jer je morala da parira wetj weoma poznatoj buffy...ipak, po meni, 1 sezona je mogla biti mnogo bolja jer to je ipak pochetak i najzanimljiwije je. znachi, kao shto swi znaju, ja 1 sezonu ne wolim neshto posebno - shto zbog ochajnih frizura i outfita (koji owdje nisu bash posebno wazhni) koliko zbog loshe priche u samim epizodama. jer, ipak, priznajte, zar niste ochekiwali malo wishe akcije??? | |
|
| |
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 1:08 | |
| pa...iskreno,ja ne mislim tako...s tim sto se sa tobom slazem u tome da su imali ocajne frizure i outfit...piper i nekako,ali Phoebe i Prue...stvarno ocaj...a outfit im je svima trima bio ocaj | |
|
| |
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 1:18 | |
| mada dobro, tad je bila takwa moda ... tako da to mogu da zanemarim ... ali npr. wishe su akcenat na akciju stawili u drugoj sezoni. u prwoj je bio naglasak samo na njihowu wezu kao sestre ... mislim da je ipak malo pretjerano ... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 1:19 | |
| | |
|
| |
~JokaPruasta~ ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 12:13 | |
| Meni je prwa sezona super... Zanemarimo outfit ... Samo treba malo visxe sexa... [Sxalim se... Sxalim se... ] | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 12:17 | |
| axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax kako si luda qq meni ja wishe wolim 2 i 3 ... | |
|
| |
Marko ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 84 Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 13:05 | |
| Ja najvise volim 1, 2 i 3 podjednako, vazno je da je u njima bila Prue. Meni 2 sezona nije bila nesto, 1 moze da prodje, a 3 zakon! | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 13:23 | |
| Pa po meni je 1. sezona bas super, kao i sve ostale... Oni su tacno znali sta rade... Prva sezona je mozda takva kakva je upravo zbog toga sto su one tek tad saznele da su vestice, prva sezona je uvod u sve... Ne mozete valjda da ocekujete da su danas otkrile da su vestice i sutra vec cepaju sve redom... Ni u stvarnom zivotu nista ne ide tako lako... Normalno je da u drugoj sezoni ima vise akcije, jer kao to je druga godina od kako su postale vestice, pa imaju iskustva i normalno je da onda ima i vise akcije... U svakom slucaju, ovo je moje misljenje... Svako ima pravo na to... A to sto se outfita tice, pa tu moram priznati da ste u pravu... Ajde odeca tu i tamo.... ali frizure ubi boze.... Hvala bogu, to se kasnije promenilo | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 13:30 | |
| pa ja mislim da su bash trebale imati wishe akcije, time shto pojma nisu imale shta da rade ... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 15:22 | |
| ja se slazem sa astro Miloshem. | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 15:29 | |
| Hvala Emily... | |
|
| |
Marko ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 84 Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 17:35 | |
| Takodje se slazem! | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sre 18 Jul - 22:02 | |
| - ~JokaPrue~ ::
- Meni je prwa sezona super... Zanemarimo outfit ...
Samo treba malo visxe sexa... [Sxalim se... Sxalim se... ] qq sestro samo na sex mislish meni se jedino u prvoj ne svidjaju frizure | |
|
| |
Charmed-p3fan ~ Phoebe's fan~
Broj poruka : 154 Godina : 32 LoKaCiJa: : ChaRmEd ForUmI hObI: : Charmed PrAwO ImE: : Aleksandar Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Čet 19 Jul - 0:13 | |
| Prva sezona,zakon,po meni najbolja sezona! | |
|
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Čet 19 Jul - 1:18 | |
| Ovako ocena 3+.. Prvo snimana je 1998 - godina je haoscina MOda je pakao Ima tu jos nekih nedostaka ali da ne nabrajam... Dobro je to sto su glumice extra odradile svoj posao | |
|
| |
~JokaPruasta~ ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Čet 19 Jul - 2:41 | |
| - Jana012 ::
- ~JokaPrue~ ::
- Meni je prwa sezona super... Zanemarimo outfit ...
Samo treba malo visxe sexa... [Sxalim se... Sxalim se... ] qq sestro samo na sex mislish meni se jedino u prvoj ne svidjaju frizure Sa kakwima se druzxim dobra sam i owak'a... [Da,da mislim na was forumdzije... ] Za sex sam se sxalila,odeca je stwarno uzasna,ali je radnja super...a glumice fenomenalne... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Uto 31 Jul - 1:55 | |
| dobro,moze se zakljuciti da su tada najgore bile frizure i outfit! | |
|
| |
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sub 4 Avg - 14:57 | |
| A mislim friz i nije nesto los Fibin paz mi je bas simpatican (ali Pruina kosa mi je nekako bila ono.. odvratna).. Kod Pajper mi se ne svidjaju toliko siskice Mnogo joj lepse stoji kad ih pusti | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Sub 4 Avg - 15:10 | |
| pa da,ali meni je i tada Pajper bila bash simpa,tada sma i pochela da je gotivim!i obozavam | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Ned 5 Avg - 0:21 | |
| Jao ja nisam bas gotivila njene siskice.. Jos kad se nabije na one stikle i sl.. Strasno.. Ali posle kad ih pusti onako sa strane bude mi mnogo wepsa.. Ali dobro ja sam nju zgotivila zbog samog lika a ne zbog izgleda (sto je ocigledno) | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Ned 5 Avg - 1:25 | |
| ja kad sam je videla prvi put bila mi najlepsha od sve tri sestre.A posle kad sam se "upoznala" sa njenim likom-tada mi je definitivno bila najlepsha i ostala! | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Komentari~ Ned 5 Avg - 1:51 | |
| Uh Fibi mi je uvek imala izgled za medalju ali Pajper je imala onu slatkocu.. vremenom Pajper mi postaje prava bomb mam | |
|
| |
Stele G ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 31 Godina : 33 hObI: : Gledanje filmova,slusanje muzika,skupljanje slicica od Cari PrAwO ImE: : Stefan Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: ~Komentari~ Ned 13 Jul - 1:29 | |
| Prva sezona je zanimljiva,tek postaju vestice,prilagodjavaju se.Zanimljive epizodice,sto se tice frizura Out pogotov ko Fibi I Pru,ajd kod Pajper i nekako | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ~Komentari~ | |
| |
|
| |
| ~Komentari~ | |
|