| ~Shminka~ | |
|
+3Jana012 T I K S I :) ~GaTiTa~ReBuLeRa~ 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: ~Shminka~ Pon 23 Jul - 0:39 | |
| shminkate li se? kako? kada? shta najcheshce koristite? koje boje? | |
|
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Shminka~ Pon 23 Jul - 2:20 | |
| | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Shminka~ Pon 23 Jul - 2:40 | |
| ja za swaki dan samo sjaj, i to rijetko, wishe labello. uweche ako idem u neku shetnju, stawim samo malo maskare i sjaja. kada izlazim, ono bash IZLAZIM, u diskac, kafic (obichno subotom) onda ide swe - sjaj, maskara, krejon, sjenka, rumenilo, swe shto mi dodje do ruke. koristim razne boje sjenki - swjetle kao rozu i bezh, a tamne kao crnu i plawu. od sjajewa koristim swe boje osim crwene koja mi ne stoji... puder uopshte ne koristim - nikakaw, jer imam osjetljiwu kozhu i jako shteti... | |
|
| |
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Shminka~ Uto 24 Jul - 23:41 | |
| Ni ja ne koristim puder A sto se koze tice - goru necete videti od moje.. Haoscina.. Imam nenormalne bubuljice od depilacije po rukama.. Po nogama sam ih nekako pocela leciti.. UZAS | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Shminka~ Uto 24 Jul - 23:48 | |
| ja imam normalnu kozu .. puder korisrim kad, hm, kad sam uzasna svakodnevno stavljam kreon, a kad izlazim, maskaru, kreon, maaaaaalo pudera, labelo... i to je to.. mozda ponekad senku | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Shminka~ Pon 6 Avg - 2:44 | |
| Jao ljudi uzela sam maskaru.. ali neam naviku a ni potrebu jos da je korisitm.. Imam trepavicu MAX VOLUME i bez maskare | |
|
| |
~JokaPruasta~ ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~Shminka~ Sre 8 Avg - 19:53 | |
| Ja koristim swakodnewno krejon crne boje,maskaru takodje crnu,puder u malim kolicinama,imam normalnu i relativno cistu kozu [osim kada imam menzis,tada swa poludim pa samnom i moja koza-tada me izbiju bubuljice,ali tnx God samo mawo]... A ostalo samo u specijalnim prilikama,i wodim racuna da se swe slaze sa odecxom... | |
|
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Shminka~ Sre 8 Avg - 21:24 | |
| ja uvek i svaki dan sjaj zaa usn obavezan je naravno! I krejon samo crni ostalo mi je saljacki.Labelo isto koristim stalno. a inache,od sminke manje koristim maskaru i senke. | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Shminka~ Čet 9 Avg - 1:43 | |
| Ja bogami ko da i nisam kupila maskaru Xe xe jednom je stavila.. Pa sta ce mi kad idem sa deckom a nas dvoje stalno u neki parkic.. Mislim nea vremena da glea u oci i sl | |
|
| |
Goxy ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 103 Godina : 30 LoKaCiJa: : Negdje daleko... hObI: : kosarka,surfanje netom... PrAwO ImE: : gordana Datum upisa : 16.08.2007
| |
| |
| Naslov: Re: ~Shminka~ Pon 20 Avg - 13:41 | |
| Ajme meni ja nisam do sad ni jednom iskoristila maskaru od kad je moja kuma otisla (a i td sam samo jednom!) ajme meni :D:D:D:D | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Shminka~ Pon 20 Avg - 14:26 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Shminka~ Uto 21 Avg - 12:51 | |
| Xe xe parkic izgleda postalo najbolje mesto,a? :D:D:D ma mislim ja to ne stavljam.. Mrak je i sve to.. Jedva ga vidim mislim da on ne gleda dalje od usta :D:D:D:D xa xa xa | |
|
| |
Holly_Alyssa ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 80 Godina : 33 LoKaCiJa: : At The Manor with sisters hObI: : gledanje Cari, pisanje cini, OBOZAVANJE sestara PrAwO ImE: : Natasa Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: ~Shminka~ Pon 31 Dec - 19:15 | |
| obozavam da se sminkam. uvek moram imati nesto od sminke na sebi, pa makar to bila samo maskara. kada sam u skoli to je uvek maskara i senka, ponekad puder., u izlascima se zna, sve komplet. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ~Shminka~ | |
| |
|
| |
| ~Shminka~ | |
|