| Vas modni detalj! | |
|
+3~GaTiTa~ReBuLeRa~ Jana012 Leptircxe 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Leptircxe ~Ona sxto cxacxka po Admin Panelu~
Broj poruka : 104 Godina : 30 LoKaCiJa: : Beograd hObI: : Web Grafika PrAwO ImE: : Ana-Leptiric Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Vas modni detalj! Sub 21 Jul - 13:56 | |
| Koji detalj volie da koristite,da je specifican za vas?
Da vas odvoji od drugih.
Imate li ga? | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: Vas modni detalj! Sub 21 Jul - 14:07 | |
| pa nemam nijedan poseban, shta znam... :/ | |
|
| |
Leptircxe ~Ona sxto cxacxka po Admin Panelu~
Broj poruka : 104 Godina : 30 LoKaCiJa: : Beograd hObI: : Web Grafika PrAwO ImE: : Ana-Leptiric Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: Vas modni detalj! Sub 21 Jul - 14:11 | |
| Ja volim da nosim kacket "nahero",na stranu,ali me nekad gledaju kao kretena,i kazu "Pogresno si okrenula tu...tu...kapu." xaxaxaxa
A narukvice su mi velika ljubav. Zelim da sakupim na stotine,i da ih sve nosim!
Samo sto smetaju kad pisem... | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Vas modni detalj! Sub 21 Jul - 14:47 | |
| naochare! imam 'ocale koje samo meni wrh stoje, one welike, sa slike. nikome drugome ne waljaju xixixix i obozhawam ih! wolim i kapice, kachkete, sheshirice, imam ih massu. a poznata sam po tome shto obozhawam da nosim narukwice za nogu, to mi je najdrazhe! | |
|
| |
mala vestica_PhOeBe ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 13 Godina : 33 hObI: : GlUmA,... PrAwO ImE: : IwOnA Datum upisa : 26.07.2007
| Naslov: Re: Vas modni detalj! Pet 27 Jul - 13:56 | |
| Obozhawam prstenje,skupljam ga...i u poslednje wrijeme wolim i kachkete... | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Vas modni detalj! Pon 30 Jul - 18:40 | |
| ja u zadnje narukwice obozhawam...neshto me uxwatilo... | |
|
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Vas modni detalj! Pon 6 Avg - 2:40 | |
| Ja obozavam da nosim naocare Ali mi pookle.. moram kupim nove... Inace ovako vise sam sportski tip pa su mi trenerke zastitni znak A od detalja.. Hmm.. Neam pojma... | |
|
| |
Goxy ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 103 Godina : 30 LoKaCiJa: : Negdje daleko... hObI: : kosarka,surfanje netom... PrAwO ImE: : gordana Datum upisa : 16.08.2007
| |
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Vas modni detalj! Pon 20 Avg - 13:39 | |
| ux ja volim mindjuse ali raznih boja - narandzaste,plave,zelene,zute i sl ali ih jos nisam nabavila | |
|
| |
^NiNiCa^ ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 10 Godina : 32 hObI: : idem u teretanu :P PrAwO ImE: : Ninna Datum upisa : 06.09.2007
| Naslov: Re: Vas modni detalj! Sub 8 Sep - 15:08 | |
| Kais definitivno...mene cete retko bez kaisa videti:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vas modni detalj! | |
| |
|
| |
| Vas modni detalj! | |
|