| TheCharmedOne | |
|
+3Jana012 Michael Mylosh Halliwell thecharmedone 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
thecharmedone ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 35 Godina : 34 LoKaCiJa: : Sremski Karlovci, Serbia hObI: : Meet fans and stuff... PrAwO ImE: : Ilija Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: TheCharmedOne Sre 18 Jul - 20:15 | |
| Hey! I ja da se jawim... Zowem se Ilija, imam 17 godina.. Obozavam serije tipa Charmed i tako to... Iz Sremskih Karlovaca sam i idem za Mashinskog Tehnichara Kompjuterskog Konstruisanja u Srednjoj Mashinskoj Shkoli u NS-u. (jbt. koliki naziv) Ako nekoga neshto josh zanima neka pita... | |
|
| |
Michael Mylosh Halliwell ~ Andjeo Zawodnik =) ~
Broj poruka : 214 Godina : 37 LoKaCiJa: : Požarevac Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: TheCharmedOne Sre 18 Jul - 20:25 | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 35 Godina : 34 LoKaCiJa: : Sremski Karlovci, Serbia hObI: : Meet fans and stuff... PrAwO ImE: : Ilija Datum upisa : 16.07.2007
| Naslov: Re: TheCharmedOne Sre 18 Jul - 20:26 | |
| You want me to kill you? Hehe Imam devojku... | |
|
| |
Michael Mylosh Halliwell ~ Andjeo Zawodnik =) ~
Broj poruka : 214 Godina : 37 LoKaCiJa: : Požarevac Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: TheCharmedOne Sre 18 Jul - 20:29 | |
| NO!!! I don't want that don't be silly! E pa drago mi je onda... Nemoj da je varas... If you do... then I'm gonna kill you!!! LOL | |
|
| |
| Naslov: Re: TheCharmedOne Sre 18 Jul - 20:31 | |
| | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: TheCharmedOne Sre 18 Jul - 21:59 | |
| negooo jel si nam i ti swadak k'o andjeo zavodnik, a? ajde bweee postavi sliku da te vidimo | |
|
| |
Charmed-p3fan ~ Phoebe's fan~
Broj poruka : 154 Godina : 32 LoKaCiJa: : ChaRmEd ForUmI hObI: : Charmed PrAwO ImE: : Aleksandar Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: TheCharmedOne Sre 18 Jul - 22:13 | |
| E.....Sta ste napali decka tako! | |
|
| |
| Naslov: Re: TheCharmedOne Sre 18 Jul - 22:20 | |
| Necete sliku dobiti.. Nemam na kompu, a USB mi otishao... | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| |
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: TheCharmedOne Čet 19 Jul - 1:56 | |
| - Michael Mylosh Halliwell ::
- NO!!! I don't want that don't be silly!
E pa drago mi je onda... Nemoj da je varas... If you do... then I'm gonna kill you!!! LOL Ti si tvojoj veran Lepo.. Jos jedan plusic Nego Ilija... Hmm Ti si koliko se ja secam postavljao one filmove na proslom forumu ili sam pogresila? | |
|
| |
| Naslov: Re: TheCharmedOne Čet 19 Jul - 2:18 | |
| Filmove? Mozda... Koje filmove... Mogu nabaviti linkove za preko 3500 filmova... | |
|
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: TheCharmedOne Čet 19 Jul - 2:26 | |
| Ma znam da je neko nest sa drustvom snimao ili sta vec... Neam pojma da li si to ti bio... | |
|
| |
| Naslov: Re: TheCharmedOne Čet 19 Jul - 3:06 | |
| Aaaaaa, to... Nisam ja to bio... lol | |
|
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| |
| |
| Naslov: Re: TheCharmedOne Uto 31 Jul - 3:54 | |
| Shta ti nisam rekao? | |
|
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: TheCharmedOne Uto 31 Jul - 15:39 | |
| pa da imash devojku...i pricaj kako izgleda?Kakva je? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: TheCharmedOne | |
| |
|
| |
| TheCharmedOne | |
|