| Koja vam pesma treba? :) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Koja vam pesma treba? :) Sub 11 Avg - 19:31 | |
| Ovde napishete koja vam pesma treba, a ja ili neko drugi cemo probati da to i nadjemo! Ah da, i kada postavljate link neke pesme otvorite novu temu i tu postavite taj link, ako je strana u stranu mjuzu, a ako je nasha u nashu mjuzu! kapirate? | |
|
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Sub 11 Avg - 19:51 | |
| treba mi pesma od Rihanne Shut up and drive | |
|
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Uto 14 Avg - 10:52 | |
| Meni treba- od Pink Dear mr president onda ceo Rihanin cd,onda Nelin i Justinovi cd,pa Timbelandov cd pa hm.... ko yna ci jos | |
|
| |
~JokaPruasta~ ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Uto 14 Avg - 12:23 | |
| A meni pesma,Cxoban tera ovcxice [neznam ko je cxoban...owaj izwodjacx]?Ima neko? | |
|
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Sre 15 Avg - 1:09 | |
| xe xe ja sam cula da ima nova Stojanova pesma.. jel ima ko? | |
|
| |
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Sre 15 Avg - 1:15 | |
| ljudi stvarno mi treba Rihanna-Shut up and drive | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Ned 19 Avg - 23:03 | |
| ja imam od Rihanne ali ne mogu da uploadujem zeza me nesht' | |
|
| |
bico ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 70 Godina : 33 hObI: : Surfovanje po netu, slusanje muzike PrAwO ImE: : Miroslav Datum upisa : 04.08.2007
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Pet 24 Avg - 15:11 | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Sub 25 Avg - 23:10 | |
| Owa Bicuj,Bicuj me je waljda II deo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Pon 27 Avg - 17:26 | |
| kako je to meni odvratna pesma...užas a sada imam ceo Rihannin cd... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) Uto 28 Avg - 19:19 | |
| I meni je u pocxetku bila odwratna,dok mi nije postala smesxna... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koja vam pesma treba? :) | |
| |
|
| |
| Koja vam pesma treba? :) | |
|