| ~Oblacenje~ | |
|
+5Emily_Piper Jana012 ~JokaPruasta~ ~GaTiTa~ReBuLeRa~ T I K S I :) 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: ~Oblacenje~ Uto 17 Jul - 2:06 | |
| Pa kakav stil oblacenja imate? Ja sam vise sportski tip - znaci trnerka i patike i ja sam zadovoljna Ali kad se ide u grad,ide se potpuno spremno | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Uto 17 Jul - 2:16 | |
| ufffff ... owdje treba wishe kuckanja nisam bash sportski tip - wishe wolim casual ... znachi neka girly majchica, farke i japankice sa swe naocharima u stilu C-C muwe kroz kucu - neki shorts uzhasni i gornji dio kupaceg ... za grad - owdje mogu da se obuchem i elegant, i casual i sprotski, zawisno gdje, s kim i kako ... | |
|
| |
~JokaPruasta~ ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| |
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Uto 17 Jul - 11:20 | |
| i ja sam po kuci u nekom shortsu i majici.. a za grad, pa shta znam, obichno neke farkice, majica i japanke... i treba mi bash dosta vremena da se odluchim shta cu da obuchem | |
|
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Uto 17 Jul - 14:36 | |
| Ja sam za kompromis .ja volim najvise sportsku eleganciju.To mi je najpogodnije.E sad naravno za posebne prilike oblacim se elegantnije... | |
|
| |
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Sre 18 Jul - 0:34 | |
| im meni treba dosta da se odluchim shta da obuchem ... bash dostaaaaa ... | |
|
| |
mala vestica_PhOeBe ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 13 Godina : 33 hObI: : GlUmA,... PrAwO ImE: : IwOnA Datum upisa : 26.07.2007
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Pet 27 Jul - 15:33 | |
| Ja wolim da nosim razne stwari,od mini suknji i haljinica do farki i trenerki...Medjutim,mnogo mi je wazhno da se dobro osjecjam u onome shto nosim,a to mogu samo ako mislim da mi to dobro stoji...I,kada sam sama kucji ne dozwoljawam sebi da sam obuchena u nechemu shto mi se ne slazhe ili shto mi ne stoji,ne znam shta je to,jeli neki trip ili neshto.Ali,ne mogu se promjeniti,shta cju,takwa sam... | |
|
| |
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Pet 27 Jul - 23:58 | |
| Blago tebi Ja suknjice i haljinice samo po kuci.. Necu da se ljudi komiraju kad vide moje BIGGGG noge | |
|
| |
mala vestica_PhOeBe ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 13 Godina : 33 hObI: : GlUmA,... PrAwO ImE: : IwOnA Datum upisa : 26.07.2007
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Sub 28 Jul - 2:46 | |
| Ma,daj,sooper je kad neko ima welike noge;)... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Pon 30 Jul - 18:42 | |
| daaaaaaaa duge ... kao ja xixixix ma ja imam i stomachica i nogica malo zaooooobljenih ... ali I don't care stwarno, nemam komplexa, ja ako mi se swidja kako mi neshto stoji mogu drugi da prichaju shta hoce... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Pon 6 Avg - 2:36 | |
| Xe xe neam ni ja komplekse ali sam svesna povrsine svojih nogu.. To mi nekad zasmeta.. Nije ih lako nosit.. nisam ono debela ko tenk ali me ima nogama.. Kukovima.. Samo tu...i butine.. a ni listovi nisu nest bolji.. ali ono iznad stomak je koliko toliko ok.. i sl | |
|
| |
Goxy ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 103 Godina : 30 LoKaCiJa: : Negdje daleko... hObI: : kosarka,surfanje netom... PrAwO ImE: : gordana Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Čet 16 Avg - 16:37 | |
| Ja imam svoj stil...Cesto kombinujem odijelo... Od obuce uvijek nosim patike,od odijela farmerke (zakon su mi poderane...),a volim svakakve duxerice...
| |
|
| |
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Pon 20 Avg - 13:38 | |
| ux ja ne volim podarano xe xe ne nosim to inace ja sam pocela polako svoje odelo da obnavljam skroz drugi stil ulazi u ormar :D:D | |
|
| |
AshleyTisdale ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 6 Godina : 32 LoKaCiJa: : Beograd hObI: : surf po netu:) PrAwO ImE: : Jelena Datum upisa : 20.11.2009
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Pet 20 Nov - 18:23 | |
| U ormaru imam svasta...Od uskih kratkih mini-suknjica sve do sirokih salvara... od majicica pa sve do dugackih tunika... obozavam da nosim mini-suknjice, jer imam extra noge... | |
|
| |
S@ki ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 9 Godina : 27 LoKaCiJa: : Umcari hObI: : Surf netom PrAwO ImE: : Sara Datum upisa : 21.11.2009
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ Sub 21 Nov - 20:47 | |
| Ja sam sportski tip.Mada nekada nosim i farmerke... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ~Oblacenje~ | |
| |
|
| |
| ~Oblacenje~ | |
|