| ~Sta nas pali...~ | |
|
+3~JokaPruasta~ ~GaTiTa~ReBuLeRa~ T I K S I :) 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Sub 21 Jul - 2:37 | |
| Jano gde si napravila potpis???? Inace u donjem vesu TANGE xa xa xa | |
|
| |
Jana012 ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Sub 21 Jul - 11:31 | |
| uuu tange naj, naj, najbolje ... loooooooooooool xD p.s Tix, poslatju ti link preko maila, da ne bih "reklamirala" ovde sajt | |
|
| |
Leptircxe ~Ona sxto cxacxka po Admin Panelu~
Broj poruka : 104 Godina : 30 LoKaCiJa: : Beograd hObI: : Web Grafika PrAwO ImE: : Ana-Leptiric Datum upisa : 20.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Sub 21 Jul - 13:50 | |
| Meni se dopadaju lepa ridja,ili malo plava mushka bitj,ali mogu i smedja,da su vishi od mene (oko mene samo neki patuljci... xixi),ne mora da bIDNe nabildovan,ali da bude pametan i dobar.
Izgled nije presudan.... | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Sub 21 Jul - 14:49 | |
| da ni meni nije mnogo presudan izgled...jedino se ne palim na plawushane, njih bash ne wolim... | |
|
| |
Broj poruka : 268 Godina : 32 LoKaCiJa: : *PoZaReVaC* PrAwO ImE: : *DiJaNa* Datum upisa : 13.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Sub 21 Jul - 15:07 | |
| ni ja ne volem plavushane, smedji/crni su mi, mmmm xD | |
|
| |
Goxy ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 103 Godina : 30 LoKaCiJa: : Negdje daleko... hObI: : kosarka,surfanje netom... PrAwO ImE: : gordana Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Čet 16 Avg - 16:48 | |
| | |
|
| |
~JokaPruasta~ ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Čet 16 Avg - 22:28 | |
| - Jana012 ::
- bolje da je u uskoj beloj majici, nego u koshulji.. xD
Mmm,da...A preko majce se ocrtavaju misxicxi... | |
|
| |
Goxy ~New Charmed Fan~
Broj poruka : 103 Godina : 30 LoKaCiJa: : Negdje daleko... hObI: : kosarka,surfanje netom... PrAwO ImE: : gordana Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Čet 16 Avg - 22:57 | |
| Meni to nije bas privlacno,ti misici i majica...Meni to izgleda...Pederasto...Sorry na izrazu...Ali meni su naj siroke majice,najbolje od svega... Siroka majica sa nekim fora natpisom,siroke,dzepaste hlace i skejt...Dobro,ne mora bas da bude skejter,ali to je pozeljno!! Hehe to je moj tip!
Poslednji izmenio dana Pet 17 Avg - 23:18, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Pet 17 Avg - 13:41 | |
| xe xe takav fazon odprilike fura moj decko :D:D inace ja ostajem pri onom da je extra kosulja (neuvucena u pantalone,naravno!) i sl | |
|
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Pet 17 Avg - 13:56 | |
| jao koshulja!!! to se i meni svidja a takodje mi se mnogo svidja i kad vidim da je decko obukao neshto belo...na primer belu majicu(ali ne onu shiroku drljavu obicnu ) nego neku lepu... | |
|
| |
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Pet 17 Avg - 14:45 | |
| - Goxy ::
- Meni to nije bas privlacno,ti misici i majica...Meni to izgleda...Pederasto...Sorry na izrazu...Ali meni su naj siroke majice,najbolje od svega...
Siroka majica sa nekim fora natpisom,siroke,dzepaste hlace i skej!! Hehe to je moj tip!
Honey,ne mislim ni ja na one napucane bildere... | |
|
| |
Goxy ~New Charmed Fan~
| |
| |
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Sub 18 Avg - 1:19 | |
| Ex Emily slazem se ja sam se pre nekoliko nedelja komirala kad mi je dragi rekao kako je hteo da dodje u nekoj sirokoj trenerci...kad nisam pala u nesvest :D:D:D | |
|
| |
Goxy ~New Charmed Fan~
| |
| |
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Ned 19 Avg - 0:08 | |
| Mislim strasno ja ne gotivim bas repere a zamisli sa jednim sa u vezi i stalno ga davim sa njegovim lancem pa nisam ja terala da ga stavlja i jos mu dodje po pola stomaka :D:D xa xa xa | |
|
| |
Goxy ~New Charmed Fan~
| |
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Ned 19 Avg - 1:12 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Pon 20 Avg - 0:57 | |
| cuti emily ja sam fala Bogu sedela pa nisam pala :D:D xe xe xe mada imam srece da ga uvek vidim u farkama :D:D | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ Pon 20 Avg - 14:54 | |
| meni su absh slatki reperi | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ~Sta nas pali...~ | |
| |
|
| |
| ~Sta nas pali...~ | |
|