| ~My photos :)~ | |
|
+7thecharmedone Michael Mylosh Halliwell Emily_Piper Jana012 ~JokaPruasta~ ~GaTiTa~ReBuLeRa~ T I K S I :) 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 0:51 | |
| A sta je to mnogo lepse? Da osoba na njima je fenomen | |
|
| |
Michael Mylosh Halliwell ~ Andjeo Zawodnik =) ~
Broj poruka : 214 Godina : 37 LoKaCiJa: : Požarevac Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 0:53 | |
| Pa lepse je osoba koja se nalazi na slici... A da li je ta osoba fenomen to jos ne znam... Kad je upoznam, javicu ti | |
|
| |
Emily_Piper ~The Charmed One~
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 0:56 | |
| | |
|
| |
T I K S I :) ~Vezana_za_Milosxa~
Broj poruka : 565 Godina : 32 LoKaCiJa: : Negde daleko gde me ne mozete naci.... hObI: : CHARMED PrAwO ImE: : Vezana_za_Milosa :) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 0:58 | |
| Ne znam ko porice | |
|
| |
Broj poruka : 470 Godina : 31 hObI: : Bacanje cini,zaustavljanje vremena i ubijanje demona! PrAwO ImE: : Emilija Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 0:59 | |
| pa oboje!Kao,presli ste taj nivo... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:00 | |
| Ni ja.. Tiksi o cemu oni to pricaju??? Boze svasta.. Mi fina deca vodimo konverzaciju, a oni tako... Sram vas bilo... xa xa xa xa xa xa | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:04 | |
| hahahahaahahhahaaha da da...to uvek prvo tako...vidis,bre,ona te nahvali da nisi mator,a ti nju da je divna i tako dalje...nema tu SAMO konverzacije | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:06 | |
| E sad... Ma to je fina konverzacija... Shvaticete jednog dana kad sretnete neku osobu i sl... Ma znate vi o cemu ja pricam, zar ne? xa xa xa | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:11 | |
| kad sretnemo neku osobu???
oh,pa da li to nas astro MMH govori o devojci koja mu se svidela?Pitanje je sad.Kao sto vidite,tu vec ima nekog muvanja.Vraticemo se sa vise informacija.Ja sam Emily,TV TRACH. | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:13 | |
| lele.. qq.... ne samo TV Trach... Nista ja ne govorim... Izjave i komentare danas ne dajem xa xa xa xa xa | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:15 | |
| aaa nemoj sad da begash!!!TV TRACH te vec uFatio,nema da pobegnes sad!Sve dok ne odas sve informejsons,gonicemo teee! | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:16 | |
| qq mene... idem ja na spavanje... sutra ce da dam intervju.. oket | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:17 | |
| oket...ali ne zaboravi...TV TRACH ti je ispred vrata...u snovima...cak i u obliku cudovista ispod kreveta! | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:17 | |
| qq.... nemoj da me pojes.... ja sam fino dete.. | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:18 | |
| pa paparazi i mediji obicno prozdiru... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:23 | |
| strasno... qq... odoh ja... | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:27 | |
| spameeeeeeeri shalim se joka ce da was ubije swega mi xixixix neka neka lepo je kada se deca wolU, to je za pohwalu ja mislim | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:29 | |
| pa sto spameri??? Ja ga samo malo zezam...malo vise... | |
|
| |
~GaTiTa~ReBuLeRa~ ~Zacxarana Buntownica~
Broj poruka : 287 Godina : 34 LoKaCiJa: : Con Santos ;) hObI: : Being a rebel... PrAwO ImE: : LA REBULERA ;) Datum upisa : 17.07.2007
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 1:32 | |
| ma znaaaaaaaam bwe pusti ih da se wolU bice zanimljiwo owdje widim ja xixixix shta kazhete wi ostali? | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 11:27 | |
| Ne kazu nista... Ovde kontrolisem sve ja... Tako da koliko cete zabave imati zavisi od mene Emily ko kaze da ti mene zezas.. Mozda je zezam tebe, a ti nemas pojma o tome xa xa xa xa xa xa | |
|
| |
~JokaPruasta~ ~Sestra Vesxtica,Glawna Odje~
Broj poruka : 348 Godina : 32 hObI: : Obozxawanje Shannen Doherty... =) PrAwO ImE: : JoRan Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 11:36 | |
| Taman sam htela da kazem Spameri jedni,kad ono vidim presxisxala me Veki... xex Ne da spamujete nego... dusxu wadite... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 11:39 | |
| Pa Joko izvini... Ali ne mogu da ostanem ravnodusan na neke poruke... mora se odgovori i to sa stilom.... ha ha haha ha | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 15:31 | |
| hahahahahah jel tebi to gore pishe ANDJEO ZAVODNIK??? jahahahahahahahahahahahahahaha MMH...jako dobre informacije mi dajes... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 15:32 | |
| Nisam ja! Nego Joka je postavila nove rankove.... Sta sam drugo mogao da radim, osim da prihvatim ono sto mi je dodeljeno.... hehehehe | |
|
| |
| Naslov: Re: ~My photos :)~ Sre 18 Jul - 15:33 | |
| pa ja nemam rank!!!A ocu raaank! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ~My photos :)~ | |
| |
|
| |
| ~My photos :)~ | |
|